Slawistyka - forum kontaktowo - materiałowe
Użytkownik
Mam książkę, spróbuję jeszcze dziś albo jutro rano zrobić xero, ale nie mam skanera.
to trzymaj ją... znalazłem [tj. Wojtek znalazł] kserówkę całego artykułu, i jeszcze dzis powinien do mnie trafić skan. Więc jeśli tak będzie, to jutro rano będzie do pobrania.
keep on rollin'
ładuję, za ok 15 minut będzie tu i na gronie do ściągnięcia
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=07071211783652895353
mam nadzieję, że wszystko będzie działało.
Ostatnio edytowany przez beata (09-10-2008 21:17:43)
Użytkownik
Właśnie miałem pytać o to, bo milusiej książeczki nie ma w BUWie;) <do naszej wydziałowej biblioteki trochę się boję chodzić;)>
W jakim sensie od firmy?
To nie jest off-top wbrew pozorom:)
to się nie bój! ;]
ta książeczka właśnie jest tylko u nas ;]
a od firmy - znaczy od Mrs. Uścińskiej
Acha... KTO WIE JAK SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TĄ DZIEWCZYNĄ CO WTEDY OBOK MNIE SIEDZIAŁA, ZGŁOSIŁA SIĘ DO REFERATU, A MA PONOĆ "SYLWIA" NA IMIĘ ??
Użytkownik
Kochane uzytkowniki:D
Czy ktoś z Was był może na ćwiczeniach w piątek i zechciałby w swojej łaskawości oświecić co nieco nieobecnych?;) Z pewnych źródeł wiem, że nasze notatki o Cyrylu i Metodym zostały zebrane.
Użytkownik
Ja nie oddałem, bo nie miałem, ale zawsze mogę się wytłumaczyć, że nie były zbierane, a ja szybko wyszedłem :)
Niestety Piotrku nic Ci nie powiem na temat zajęć, bo przespałem, ale mogę Ci podrzucić materiały, które otrzymaliśmy.
Użytkownik
piękny_kawaler napisał:
Ja nie oddałem, bo nie miałem, ale zawsze mogę się wytłumaczyć, że nie były zbierane, a ja szybko wyszedłem :)
Niestety Piotrku nic Ci nie powiem na temat zajęć, bo przespałem, ale mogę Ci podrzucić materiały, które otrzymaliśmy.
Bardzo chętnie skorzystam:)
Tylko nie wiem do kogo się zgłosić;P
Błagam, tylko nie Piotrku!:)
Piotrek, Piotrze, Pietras, Pietrasie, Piotruniu, ale nie Piotrku;)