Slawistyka - forum kontaktowo - materiałowe
Szanowni Państwo,
witam noworocznie,
niestety jutro, 6 stycznia nie odbędą się zajęcia z Dziksu, które mieliśmy odrobić. Będą 13 stycznia, również we wtorek. Godzinę jeszcze ustalimy w piątek, bo czekam na informację z sekretariatu, czy będzie jakaś sala wolna.
Przepraszam Państwa za tę zmianę, tym bardziej, że informuję tak późno.
Proszę powiadomić Państwa kolegów - nie mam do wszystkich maili.
Sprawdziłam Państwa kolokwium i poprawę.
Wyniki kolokwium z 19 grudnia prześlę następnym mailem. Ws. poprawy proszę pisać do mnie, będę mailowo odpowiadać.
Przypominam o pracach - proszę je nadsyłać, przynosić.
Jutro między 17 a 17.30 będę miała dyżur, zapraszam tych, którzy chcą coś poprawić, omówić, przynieść pracę etc.
pozdrawiam,
Anna Borchard
ot co! ;]
eloooo
ja wiem ze ja nie z tej grupy duperele i takie tam, ale sie wlasnie przygotowuje to kolejnej poprawy kolosa i nie moge dotrzec do paru rzeczy. czy moglby ktos zarzucic jakims materialem z ktorego dowiem sie ocb z Ratyzboną, slavia orthodoxa/romana i lożą nemanjiciów? albo wytlumaczyl krotko. z gory dzieki :o
@arturr sam nie wiem ocb z Ratyzboną [;p], ale slavia orthodoxa i slavia romana jest na Gmailu.
[tylko że w CBRze, więc są to zrarowane jpgi. możesz je otworzyć przy pomocy CDisplay : http://www.download.net.pl/18912/CDisplay-Comic-Reader/
malpanka napisał:
aa i czy wiadomo skad wziac teksty do pracy nt tych trzech miast... bylo cos takiego
W czytelni na koszykowej są wszystkie te książki. Problem w tym, że ja byłam tam wczoraj i napisałam tę pracę, ale bardzo ogólnie, bo w tych książkach jest mało na ten temat albo za dużo (o Dubrowniku jest cała książka).
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
pati napisał:
czy ma ktos moze te materialy do 4 pracy na Zdziks? "Krolestwo słowian..." - jakoś tak to szło
to jest ten material, a jaki jest dokladnie temat tej czwartej pracy z dziejow? uprzejmie prosze:)